Lackleggings.

Jag har verkligen använt mina lackleggings från Gina överdrivet mycket. Haha! Men jag älskar dom. Dom är så sjukt snygga och passar till typ allt. Fast nu har dom såklart blivit himla utslitna och det är hål överallt. Därför beställde jag precis ett par nya från Smartgirl.se för bara 199:-

HUR BRA?!??!

lackis

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Testar magnetfransar Alexandra Nilsson - Tänk att sommaren är över.. Paulina Danielsson - Myskväll med familjen. Alexandra Nilsson - Min älskade, lilla råtta..
  • keela

    Oj! Ibland dyker det upp idéer i huvudet och ibland hittar jag inspiration på t ex weheart it.
    Skjort- och tröjkombinationen kom jag på av en slump då jag frös och tog på mig en tröja över skjortan och insåg hur snyggt det var : ) hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *