♥ Fitnessguru

Jag råkade blir lite smått kär i allting i mitt tidigare paket från Fitnessguru, så jag var tvungen att beställa lite mer därifrån. Men nu borde jag ju ha så att jag klarar mig ett tag : ) Speciellt på bar-fronten. Hehe. Men dom är ju så goda! Jag skulle kunna äta en hel kartong direkt. Jag har inte hunnit smaka på alla proteinpulver ännu, men när jag har gjort det så får ni en recension!

Jag är himla taggad på att baka nu också när jag har ett bakprotein! SÅ BRA JU.

I paketet:
One Whey Isolate
Milk chocolate
French Vanilla
Mint chocolate

One Bake
”One Bake är naturligt värmebehandlat vasslekoncentrat som tål upp till 200˚ C och passar utmärkt att göra protein-pannkakor, muffins, bröd m.m. på, resultatet blir rätter med högre andel protein, lägre andel kolhydrater och lägre GI-värde men samma goda smak, eller bättre.”

Bar Box
Apple pie
Chocolate crisp

IMG_0295

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *