träningsglädje.

YUHUU!

Nu är jag påväg hem igen efter dagens träningspass. Vi körde rygg och axlar idag och där är jag absolut svagast, så det var kämpigt. Men det gick och jag är helt slut nu. Och glad! Ida är så himla duktig på att göra träningen rolig och det är himla viktigt ju. Kommer nog ha galen träningsvärk imorgon. Hehe.

Nu ska jag bara hem, äta lunch och sen iväg och handla : )


träningsglädje

Posted in: Keela - träning

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Josephine Qvist - FALL IN COPENHAGEN Sandra Lindahl - IKEA & Inflyttningsfest Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *