Utan löshår.

Hey kompisar!

Jag kom precis hem. Direkt efter jag tagit ut löshåret så åkte jag iväg och planerade midsommarhelgen. Det kommer bli himla skoj! Det känns förresten galet ovant utan löshår. Men sjukt skönt att kunna borsta håret ordentligt och dra fingrarna genom hårbotten. LYCKA.  Jag vet att mitt egna hår är ganska långt, men när man är van vid längre och tjockare hår så känns mitt egna fjuttigt! Hehe. Så det blir nog så att jag sätter i nytt imorgon : )

Jag har det mest för tjockleken och volymens skull.
Nu vet ni i alla fall hur jag ser ut utan löshår. Det är många som önskat det : )

IMG_0396

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Alexandra Nilsson - One day in Sanur Alexandra Nilsson - Våga ta ett steg tillbaka.. Alexandra Nilsson - Another day in Bali.. Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ!
  • Lollo

    Wow vad snyggt hår du har! 😀 Hur kan du har så mycket volym?! Har du naturligt tjockt hår med mycket volym eller har du något knep? 😛 Skulle jättegärna vilja ha tips för jag har ganska tunt hår och vill ha mer volym i det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *