BLONDIE.

raos2

Hej fina ni!
Jag har suttit i en frisörstol hos Rapunzel of Sweden hela dagen, så jag har ont i rumpan! Hehe. Men det var det värt. Ser ni hur trött färg jag hade innan på mitt hår? Jag har ju inte färgat håret sen typ i september!! GALET. Utväxten var typ längre än halv håret.  Haha.  Men nu är det fixat och nu är jag äntligen riktigt blond också : ) Det känns grymt. Nathalie är så himla duktig!

Och den här gången satte jag bara i 80 slingor 60 cm istället för typ 110 slingor 70cm som jag har gjort förut. Så det är egentligen mest för tjocklekens skull och lite på längden också. Jag är supernöjd! Det är som änglahår  : ) Det var längesedan jag var så här blond.

raosi

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Caroline Roxy - Happy birthday Melina Caroline Roxy - Kitchen aid Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - CLOTHING COLLECTIONS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *