Butterfly.

HEJ KOMPISAR!!!!
Bra dag idag. Jag har nya tjusiga naglar och det var pole-lektion på Studio DQ. Den här gången var sista gången på nivå och nu är det sommaruppehåll. Buhu!! Men dom har massa open pole-pass som man kan gå på i sommar om man vill, så det ska jag försöka göra.

Jag hade en ofrivillig vilodag igår då jag insåg att jag hade tränat lite för många dagar i rad, men idag kör jag igen. Jag ska bara åka hem, sen iväg till gymmet för en PW!

Idag fick jag till en helt OK butterfly på poledancen. YEEY! Jag gillar mitt ansiktsuttryck… Jag ser så lycklig ut! Trots att det var plågsamt. Hahaha. Men jag älskar att jag känner mig starkare och starkare för varje gång!


IMG_0564

Posted in: Keela - träning

You might also like

Caroline Roxy - New years Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *