Sommarnaglar.

YUHU!!
Idag sprang jag förbi bästa Celina på Natasha Sthlm och fixade mina naglar igen. Denna gången hade vi inte så mycket tid, så hon gjorde lite enklare naglar än dom hon gjort tidigare : ) Fransk manikyr, men med en liten tvist. Glitter och blommor! Enklare, men SÅ fina. Jag känner mig himla upppiffad nu med ny hårfärg och tjusiga naglar!

Råkar ni vara i Stockholm i sommar och vill ha snygga naglar borde ni gå till Celina. Vilken stjärna hon är!
http://celinasnaglar.se/

 

fina

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Paulina Danielsson - Dagens look. Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef Paulina Danielsson - No more slutty halloween. Lisa Anckarman - THE BLOGGER HAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *