Sommarnaglar.

YUHU!!
Idag sprang jag förbi bästa Celina på Natasha Sthlm och fixade mina naglar igen. Denna gången hade vi inte så mycket tid, så hon gjorde lite enklare naglar än dom hon gjort tidigare : ) Fransk manikyr, men med en liten tvist. Glitter och blommor! Enklare, men SÅ fina. Jag känner mig himla upppiffad nu med ny hårfärg och tjusiga naglar!

Råkar ni vara i Stockholm i sommar och vill ha snygga naglar borde ni gå till Celina. Vilken stjärna hon är!
http://celinasnaglar.se/

 

fina

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - Destination unknown Paulina Danielsson - Askigt hår. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *