HELLO

HEY!
Superdupersnabb uppdatering från jobbet som vanligt : )
Jag började morgonen med en 8 km PW, en dusch och en mumsig havregrynsgrötfrukost. Som jag saknade den morgonrutinen i skärgården(även fast jag bara var borta 3 dagar.. heheehe.) Sen snabbt iväg till jobbet och här blir jag kvar till 19 ikväll.

Jag kom på att jag glömde visa bilder från förra söndagens pass med Ida. Vi körde ett grymt rygg- & axelpass! Här under ser ni några av övningarna : ) Jag hade galet ont i flera dagar efter.

Vi körde en grym uppvärming. 200 hopp på hopprep! ALLTSÅÅÅÅÅÅÅ. Jag har inte hoppat hopprep sen jag var 12 eller något. Hujeda vad jobbigt det var. Och sjukt bra träning : ) Inte konstig att man kunde äta massa godis och glass varje dag om man spenderade hela dagarna med att hoppa hopprep. Haha!

Som ni ser är många övningar enkla och mycket egen kroppsvikt. Man behöver inget gym för att träna : )

ptpptptptpt

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *