Tips; pulsklockor.

puliss

När jag lade upp inlägg om min pulsklocka önskade många av er ett inlägg där jag tipsade om olika sorters klockor som jag tycker verkar bra. Så det kommer här : )

Det finns hur många olika klockor som helst. Allt beror på hur mycket pengar man vill lägga på den! Vill man bara veta puls räcker det med den för 295:-, men är man ute efter en mer avancerad kostar den också mer såklart. Den rosa som jag har tycker jag är helt perfekt! Den är inte jättedyr, men ändå himla bra. Dock blev jag lite sugen på den vita nu också när jag läste om alla funktioner. Hehe.

Men in och läs på om de olika klockorna om ni är osäkra på vilken ni ska ha. Dom här tycker jag verkar bra i alla fall : )
Ni hittar alla Här
Untitled-2

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *