Legday.

hat

Jag visste inte om jag skulle brotta ner Ida eller springa åt andra hållet och aldrig återvända efter dagens pass för det var så jobbigt att jag nästan blev arg. Men eftersom jag var så trött, så orkade jag inte brottas. Inte heller springa. Fail. Fy bubblan vad grym hon är! Och fy bubblan vad trött jag är. Benen lever sitt egna liv nu och jag har ingen kontroll över dom alls. Precis som det ska vara efter ett träningspass! Fast lite värre….

Vi körde alltså ben och rumpa idag. Ute i humlegården! SÅ SJUKT VARMT, men samtidigt skönt också.
Efteråt tyckte Ida att vi skulle ta en bild då jag såg lite rädd ut. Tydligen trodde jag att rädd och ledsen var samma sak med tanke på hur jag ser ut på bilden. HAHA! Dubbelfail.

IMG_0741

Posted in: Keela - träning

You might also like

Alexandra Nilsson - Red dress Caroline Roxy - Summer heat Alexandra Nilsson - Pre lunch Josephine Qvist - ÄNNU MER NYTT!!
  • Erika

    Bra jobbat! Härligt med sådan känsla =) Visste du att Annica Englund från Big Brother och du har samma PT och båda ni skriver inlägg om vilket jobbigt ben o rumppass ni haft 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *