Framme!

framme2
YUUUHUUU!!!
Nu är vi framme i Grekland och Grekland levererar som vanligt fantastiskt väder! Inte ett moln på himlen och sjukt varmt. Vi kom fram till hotellet redan vid 13-tiden(12.00 svensk tid, jag ligger en timme efter.) och vi började med att spana runt på hotellet och äta lunch. Sen lade vi oss och solade direkt! Efter bara typ 20 min var jag redan lite röd.. Heheehehheh. Bra början! Men jag hade faktiskt smörjt in mig. Nu har jag gått in och tänkte kila iväg till hotellets gym och se vad dom har att erbjuda : )

Hörs sen!
Jag lovar att sola lite åt er också ^^,

Allltsååååå. Jag måste ju vara bäst i världen på hopp-bilder?????? Eller….?

framme

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - my second home Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - hair thoughts Sandra Lindahl - IKEA & Inflyttningsfest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *