Tidsinställt.

YUUHU!
Detta är ett tidsinställt inlägg då jag förmodligen sitter på planet till Grekland med bästaste mamma just nu : ) Jag lyckades packa väldigt lätt för en gångs skull. Jag är bäst på att packa för mycket när jag ska iväg! Hehe. Men min nya fantastiska necessär från uffessakerochting fick följa med i alla fall. SÅ FIN, och så bra! Rosa, massa fack och perfekt storlek. Älskar den.

Den och en Un-bra låg i min brevlåda igår : ) Un-bran kommer bli perfekt till en klänning jag har med mig.


needs

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Josephine Qvist - HOME UPDATE Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - BAILEY MYS Lisa Anckarman - LOVING YOURSELF IS THE GREATEST REVOLUTION Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *