Tidsinställt.

YUUHU!
Detta är ett tidsinställt inlägg då jag förmodligen sitter på planet till Grekland med bästaste mamma just nu : ) Jag lyckades packa väldigt lätt för en gångs skull. Jag är bäst på att packa för mycket när jag ska iväg! Hehe. Men min nya fantastiska necessär från uffessakerochting fick följa med i alla fall. SÅ FIN, och så bra! Rosa, massa fack och perfekt storlek. Älskar den.

Den och en Un-bra låg i min brevlåda igår : ) Un-bran kommer bli perfekt till en klänning jag har med mig.


needs

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - Hej där! Caroline Roxy - The Killers Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *