Träning i Humlegården.

humle1

I tisdag körde jag ett pass med min PT Ida Warg i Humlegården ju. Ett riktigt mördarpass för rumpa och lår! Uppvärmning med 200 hopprepshopp sen squats, bulgariska (DÖDEEEEN)utfall, vanliga utfall, och massa annat. Jag tror att jag har någon form utav minneslucka från passet faktiskt. Haha! Jag blev så sjukt trött. Jag kämpade för att kunna stå upp i slutet. Fantastisk, men samtidigt fruktansvärd känsla.

Som sagt, man behöver inte ett gym för att träna. En bänk i Humlegården går minst lika bra! : )

humle2

Posted in: Keela - träning

You might also like

Paulina Danielsson - AH CLINIC Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Caroline Roxy - Studio vibes Sandra Lindahl - WANTIES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *