Träning i Humlegården.

humle1

I tisdag körde jag ett pass med min PT Ida Warg i Humlegården ju. Ett riktigt mördarpass för rumpa och lår! Uppvärmning med 200 hopprepshopp sen squats, bulgariska (DÖDEEEEN)utfall, vanliga utfall, och massa annat. Jag tror att jag har någon form utav minneslucka från passet faktiskt. Haha! Jag blev så sjukt trött. Jag kämpade för att kunna stå upp i slutet. Fantastisk, men samtidigt fruktansvärd känsla.

Som sagt, man behöver inte ett gym för att träna. En bänk i Humlegården går minst lika bra! : )

humle2

Posted in: Keela - träning

You might also like

Caroline Roxy - Destination unknown Paulina Danielsson - Askigt hår. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *