sleep tight.

Vilken dag!

Jag har bränt rumpan så sjukt mycket. Haha! Jag kan knappt sitta ner.
Vi har solat hela dagen och trots att jag hade hög solskyddsfaktor på mig hela tiden så är rumpan tokröd. Tjusigt! Efter det gick jag iväg till gymmet för ett konditionspass och ett corepass. ÄLSKAR ATT DOM HAR PASS HÄR. Redan efter konditionspasset var jag helt slut, men det var så kul så jag ville inte sluta ju : ) Sen åt vi middag och kikade på solnedgången. Fantastisk dag!!!!

Förhoppningsvis ser morgondagen ungefär likadan ut : )
Sleep tight.
XO,

natti

You might also like

Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *