WOOP.

Wooopwooop!
Mina standard-soleksem börjar ploppa fram på bröstet. Så blir det alltid när jag solar mycket… Nog med sol för idag alltså! Jag har även haft strepsils i munnen oavbrutet sedan igår ungefär. Halsen ger sig inte!! Men det bryter heller inte ut till något värre. Sjukt irriterande! FÖRSVINN ELLER BRYT UT. BESTÄM DIG!!!!! GAAAH. Jag vågar inte träna när jag har ont i halsen heller, så jag börjar bli himla rastlös.

Men jag har det fortfarande fantastiskt i alla fall, trots soleksem och halsont : )

_

IMG_0986
Linne + livets bästa ryggsäck (<3) från Junkyard.se

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *