WOOP.

Wooopwooop!
Mina standard-soleksem börjar ploppa fram på bröstet. Så blir det alltid när jag solar mycket… Nog med sol för idag alltså! Jag har även haft strepsils i munnen oavbrutet sedan igår ungefär. Halsen ger sig inte!! Men det bryter heller inte ut till något värre. Sjukt irriterande! FÖRSVINN ELLER BRYT UT. BESTÄM DIG!!!!! GAAAH. Jag vågar inte träna när jag har ont i halsen heller, så jag börjar bli himla rastlös.

Men jag har det fortfarande fantastiskt i alla fall, trots soleksem och halsont : )

_

IMG_0986
Linne + livets bästa ryggsäck (<3) från Junkyard.se

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - BÄTTRE HÅR MED HAIRCARE Ellinor Bjurström - Time Square Paulina Danielsson - Att gå ut när man mår dåligt? Paulina Danielsson - Current mode. Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *