TIPS

sommar

Jag har ju tipsat om både hudlotions och parfymer tidigare. Nu kör vi body butter och shower gels! Body shop har varit en favorit i flera år. Speciellt deras body butter som luktar kokos. Oj oj oj vad jag har missbrukat det! Men dom senaste gångerna jag har handlat där har det blivit lite andra dofter. Jag har provat citron, blåbär, jordgubb osv osv. Sen häromdagen när jag var in där så såg jag att dom hade REA på massvis med olika produkter. Jag stor länge och luktade och valde ut. Till slut valde jag body butter hallon och en shower gel med passionsfrukt. Jag gick hem och duschade på direkten för att kunna använda dom! haha. DOM LUKTAR SÅ GOTT.

Nu såg jag dessutom att man kan beställa från deras hemsida. Det har jag inte vetat tidigare! Dessutom har dom ett sommaerbjudande då dom säljer body butters för bara 85:- och shower gels för 40:- Helt perfekt! Synd att man inte kan lukta genom datorn?! Haha. Men alla luktar sjukt gott, så egentligen spelar det ju ingen roll vilken man tar.

Ni hittar allt Här.

body1

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *