HEMMA.

H.E.M.M.A
Hujeda vad trött jag är! Flygresan gick bra, men jag sov ingenting vilket jag hade hoppats på att göra. Den senaste veckan har jag fått otrolig lite sömn av någon knasig anledning. Har haft jättesvårt att sova vilket har resulterat i att jag har kikat på serier halva nätterna och knappt sovit alls. Tokigt! I alla fall så har jag bara kommit hem för att vända ungefär. Om en stund ska jag in till stan och möta upp några kompisar och imorgon åker jag till skärgården. Yeey!

Snacka om att jag blev lycklig när vi kom till flygplatsen i Chania förresten. Dom hade VS där!!! Eller ja, ett litet hörn med VS i alla fall. Hehe! Självklart gick jag inte därifrån tomhänt : ) Visar vad jag köpte imorgon!

vs

You might also like

We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - ROXY Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *