från

Det känns ju helknäppt att jag bara igår var i ett annat land. ( ETT SOLIGT LAND!!!!! ) Och idag är jag hemma i trötta Sverige. Haha! Och nu sitter jag på en båt påväg ut till Skärgården : ) Det blir nog en bra helg, trots att jag inte är kvar i Grekland. Buhu!!

Igår känns himla långt borta när man kollar på den här bilden. 

IMG_0975

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sandra Lindahl - Helgen med VG Paulina Danielsson - Dagens look. Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW BYGISELA - WHAT'S UP?! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!
  • johanna gullberg

    är det bara jag eller kan jag inte hitta johannas blogg? snälla hjälp, vill ju följa alla i bästa packet, hjälp mig. Det fungerar inte med länken på sidan 🙁
    kramis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *