HOOOOFH

YUUHU!

Jag har fått mängder av kommentarer och mail från läsare som undrar vart allas vår Johanna(Hofh!!!) har tagit vägen. Hennes blogg fungerar nämligen inte och har inte gjort det på några dagar. Hon vet inte alls varför det har blivit så och hon gör allt hon kan för att lösa det. Just nu är hon i Frankrike, så det är lite svårt att fixa det därifrån. Men hon gör det hon kan och kommer tillbaka så fort allting är löst. Hon har alltså inte slutat blogga! Så himla tråkigt att det har blivit såhär. Heltokigt! Men hon är snart tillbaka : )

Bilder på oss. Så himla längesedan vi sågs nu! Men snart ses vi igen. YEEY.

hofh

You might also like

Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - versace Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - IKEA & Inflyttningsfest Caroline Roxy - Maldives postcard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *