fitness2
Det är många som har efterfrågat en recension på alla proteinpulver som jag har smakat från Fitnessguru, så här kommer den : )
Bara för att man tränar betyder inte det att proteinpulver är ett måste, men jag tycker att det är ett väldigt smidigt att ta en proteinshake eller två för att inte hamna på proteinunderskott. Och det är dessutom perfekt som mellanmål eller när man måste få i sig något lite snabbt. Det är gott och innehåller bra med protein! 

fitness1

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - MUSIC Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - NI ÄR BÄST! Paulina Danielsson - . Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *