Plånkis.

Idag när jag var iväg till ICA och lämnade paketet kom jag på att jag helt glömt bort att visa min nya plånbok. Jag har haft min gamla lila i flera år och är himla trött på den, så sist jag beställde från Junkyard fick denna följa med. Helt liten och söt!!!!

Dock kom jag på när jag tog bilden är mina kort ser väldigt tråkiga ut. SÅ KAN VI JU INTE HA DET!!! Jag vet att man kan designa egna på Swedbanks hemsida, så det blir kvällens syssla! : )

adidas

You might also like

Josephine Qvist - HOME UPDATE Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - BAILEY MYS Lisa Anckarman - LOVING YOURSELF IS THE GREATEST REVOLUTION Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *