Mornin’

Mornin’ Sunshines!
Dagens första träningspass är avklarat. Dock gick det inte så bra.. Vet inte varför? Kände mig ofokuserad. Men men, det är bättre än inget i alla fall : ) Nu ska jag bara käka lite lunch, sen ska jag in till Studio DQ för lite egen poleträning. Ska blir sjukt kul!! Sen efter det ska jag förhoppningsvis möta upp Caty & Camilla. Woopwoop!


IMG_1237

Shake & Workoutlog från min andra kärlek, fitnessguru 

Posted in: Keela - träning

You might also like

Paulina Danielsson - Julklappstips! Caroline Roxy - Happy birthday Melina Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE
  • hannahalvefelt

    Hej Keela! Jag skulle verkligen behöva din hjälp med detta. Jag bloggar på fames.se som dig och fick nyss en macbook. Och jag förstår inte hur man för över bilderna till inläggen på denna datorn, för man borde kunna välja vilken bild i Iphoto men istället är det som om allt laddas upp, det är helkansigt. Snälla svara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *