Breakfast club.

bfc
Hej hopp!
Härligt att vakna upp till sånt här fint väder ju. Synd bara att jag jobbar till 19.30 ikväll och inte kommer kunna njuta av det. Haha. Det får bli en annan dag : ) Imorse var jag uppe med tuppen och på gymmet redan 06.30. Jag visste att om jag inte gick imorse skulle jag inte träna alls idag, så det var bara att gå upp. Och nu är jag himla glad att jag gjorde det! Jag blir så himla pigg och dagen blir så mycket bättre med en bra start : ) Dock hade jag önskat att jag hade haft en lika mysig frukost idag som igår hos Caty! Buhu.

Bilder från igår.

frukost

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Hedda Dibinger - RS_____2 Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!! Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *