Breakfast club.

bfc
Hej hopp!
Härligt att vakna upp till sånt här fint väder ju. Synd bara att jag jobbar till 19.30 ikväll och inte kommer kunna njuta av det. Haha. Det får bli en annan dag : ) Imorse var jag uppe med tuppen och på gymmet redan 06.30. Jag visste att om jag inte gick imorse skulle jag inte träna alls idag, så det var bara att gå upp. Och nu är jag himla glad att jag gjorde det! Jag blir så himla pigg och dagen blir så mycket bättre med en bra start : ) Dock hade jag önskat att jag hade haft en lika mysig frukost idag som igår hos Caty! Buhu.

Bilder från igår.

frukost

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Josephine Qvist - HOME UPDATE Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - BAILEY MYS Lisa Anckarman - LOVING YOURSELF IS THE GREATEST REVOLUTION Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *