Ångesten som uppstår när man glömmer nyckeln till sitt skåp på jobbet och inser att man måste jobba i sina kritvita Nike Air Force 1’s . GAAAAAAH. Alla skor jag har jobbat i har blivit helt förstörda efter bara en dag eftersom jag står bland mjöl, bröd, tårtor osv hela dagarna. En gång tappade jag en tårta på skorna. HEMSKA TANKE.. Jag vågar ju knappt gå ut i mina skor för att jag är rädd att smutsa ner dom.

Så vad gör man? Jo man tejpar fast platspåsar över skorna och låtsas att det är himla coolt. Sen går man omkring så resten av dagen. VOILA. Skorna är räddade och jag uppfann just ett nytt mode. Erkänn att ni alla vill springa omkring med platspåsar på fötterna efter detta? Hehehehehehe.

1005609_10200871824911332_580133451_n

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *