Late night boost.

booooo

HEY GUYS!!!

Någon som är vaken? Jag har ett uppdrag åt er! Något som jag varit rätt dålig på på sista tiden. Visst, jag lägger upp booster som jag hoppas att ni tar åt er av varje dag, men nu gör vi det mer personligt för ens gångs skull tycker jag.

Jag vill att ni skriver i en kommentar, 2 POSITIVA saker med er själva. En positiv sak med er utsida och en med er insida. BÅDA är lika viktiga när det kommer till att acceptera och tycka om sig själv. NI är fina och bra som ni är : )

Har ni svårt för sånt och inte vågar eller vill? Skriv upp det i ett block hemma och läs det själv när ni känner er deppiga eller så. Det är minst lika bra. Bara ni peppar er själva så är jag mer än nöjd!

Jag börjar, för det ska vara rättvist. Och tro det eller ej, men det här är väldigt jobbigt för mig också.
Utsida Jag börjar gilla mina ögon mer och mer.
InsidaJag är förstående.

Såååååå. Om inte jag har MASSA kommentarer på det här inlägget imorgon när jag vaknar så kommer jag….. Jag kommer typ… JA SLUTA BLOGGA!!!!!!! Så nu måste ni verkligen anstränga er : ) Hheheheehe

XOXO,

 

Posted in: Keela - Egoboost

You might also like

Alexandra Nilsson - Livet är uppbyggt av slumpen.. Paulina Danielsson - Storstädning. Alexandra Nilsson - Mini get away till Steam Hotell Alexandra Nilsson - Pink nails and coffee
  • E L I N A

    utsida: jag gillar mitt tjocka långa hår
    insida: jag är väldigt omtänksam och sätter ofta andra först, vilket egentligen kan vara dåligt för en själv ibland men ändå man kommer långt med det

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *