10 Träningstips.

tipss
Jag har fått många förfrågningar om jag inte kan slänga ihop ett inlägg med träningstips. Hur man håller uppe motivationen osv : ) Here ya go! Komihåg att jag inte tycker att människor som inte tränar är dåliga eller tycker att alla borde träna. Jag vill bara inspirera andra till att må bra : ) Sen jag är inte utbildad utan skriver bara om hur jag upplever detta och känner för det. Är det något mer ni vill att jag ska skriva om? 

10tips

You might also like

Alexandra Nilsson - One day in Sanur Alexandra Nilsson - Våga ta ett steg tillbaka.. Alexandra Nilsson - Another day in Bali.. Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ!
  • keela

    Är jag självupptagen för att jag tränar?
    Snarare så att jag bryr mig om att må bra 🙂 Om det gör mig självupptagen så får du tycka det. För mig är det viktigt att må bra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *