10 Träningstips.

tipss
Jag har fått många förfrågningar om jag inte kan slänga ihop ett inlägg med träningstips. Hur man håller uppe motivationen osv : ) Here ya go! Komihåg att jag inte tycker att människor som inte tränar är dåliga eller tycker att alla borde träna. Jag vill bara inspirera andra till att må bra : ) Sen jag är inte utbildad utan skriver bara om hur jag upplever detta och känner för det. Är det något mer ni vill att jag ska skriva om? 

10tips

You might also like

Caroline Roxy - New drop x Lices Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30%
  • keela

    Är jag självupptagen för att jag tränar?
    Snarare så att jag bryr mig om att må bra 🙂 Om det gör mig självupptagen så får du tycka det. För mig är det viktigt att må bra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *