tävl

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - my second home Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - hair thoughts Sandra Lindahl - IKEA & Inflyttningsfest
  • Izabella

    Ojdå jag glömde nog att skicka iväg min kommentar hahaha!
    Men jag skulle jätte gärna vilja vinna för att jag tycker att dom leggingsen är awesome verkligen, och dom blir ju ennu mer awesome när du också har sånna!! Och så skulle det varit världens fetaste födelsedagspresent! (fyller år den 23 juli! 😀 )
    Jag har länkat din blogg och skrivit om tävlingen på min blogg! ( länk här: http://www.nattstad.se/izabellaohsol?id=9252034 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *