Proteinpannkakor

Wooops. Det var längesedan jag sov ända till halv 11!!! Men jag satt uppe och jobbade med webshopen till 3 inatt, så det behövdes. Haha! I alla fall så verkar allt vara i stort sätt klart! HEJA HEJA. Kommer släppa tid och datum när jag vet. Kanske blir det redan idag????!

Nyss ställde jag mig som vanligt vid spisen för att göra min standardgröt då jag helt plötsligt kom på att jag inte alls ville ha gröt! Istället fick det bli proteinpannkakor och oj vilket bra beslut!! Så himla gott blev det. Och mättande!

Jag hade inte provat med bakprotein än, så det var verkligen på tiden.
One Bake hittar ni HÄR
”One Bake är anpassat för höga temperaturer utan att denatureras. Det är det perfekta bak- och matlagningsproteinet och har en neutral smak. Genom att ersätta en del av mjölblandningen i dina favoritrecept höjer du enkelt proteinnivån i dina rätter och bakverk.”
Kokosoljan hittar ni HÄR
Kokosolja är ett enkelt och gott sätt att berika din kost med naturliga och hälsosamma MCT-fettsyror som inte lagras som fett och har en positiv inverkan på din metabolism, fettförbränning och energinivåer under dagen och träning.” Därför använder jag den istället för smör eller olja när jag steker något. DEN ÄR AWESOME.

ffff

Translation/
Recipe for Protein pancakes,
4-6 small pancakes.
1 whole egg, 1 eggwhite, 125g quark, 1/2 scoop of One Bake protein from Fitnessguru, 1/3 dl oatmeal,  1/3 dl almond milk/milk.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *