c&k.

HOOHOOO!
Nu har vi äntligen skruvat klart, handlat och håller på att laga en sen middag. Det blev tokigt med tiden när vi råkade handla så mycket! Sen hämtade jag även ut mina drömskor… Men vet ni vad? DOM VAR FÖR SMÅ. Jag blev så sjukt ledsen…. Så nu måste jag skicka tillbaka dom igen och vänta himla länge på att storleken jag vill ha finns i lager igen. Typiskt!

Bild från när jag hängde med Caty en sväng på grönan förra helgen. Tänk vad jag är glad över att vi träffats!

bf

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Sommarkvällar när dom är som bäst Alexandra Nilsson - First day on summer on Alexandra Nilsson - Tillbaka till 90-talet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *