Nike free run.

Som ni vet så beställde jag ett par Nike-skor som jag har spanat på i flera månader förra veckan, men när jag fick hem dom så var dom alldeles för små. Så himla tråkigt! Dessutom var alla större storlekar slut i lager och jag orkade helt enkelt inte vänta. Speciellt inte när jag gick in på Stadium idag och hittade ett absolut sista par på rea( I MIN STORLEK?!??!? Snacka om ödet… Typ. )av dom här perfekta skorna. Beslutet var lätt.

Bilderna gör dom dock ingen rättvisa, i verkligheten är dom snudd på perfektion! Dom är lätt skönaste skorna jag har ägt.
Nedsatt från 1199:- till 700:- SÅ. HIMLA.VÄRT.

nike1nike2

You might also like

Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Paulina Danielsson - Godnatt Sandra Lindahl - Mitt bästa shoppingtips Paulina Danielsson - Nick Cabana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *