candys
Om ungefär 1,5 timme öppnar min webshop CANDYBYKEELA.SE.

Jag vet att många är råtaggade, och det är jag med kan jag lova! I nuläget har jag ca 25-30 artiklar i webshopen – till att börja med. Lika många artiklar är påväg in och kommer förhoppningsvis nästa vecka. Alltså, ALLT jag har visat upp på instagram osv kommer inte finnas idag utan är påväg. Men varken ni eller jag verkar vilja vänta längre : ) Därför kör vi igång med dessa artiklar och väntar spänt dom vad som ska komma.

Hur är det med kvalitén?
Av allt jag har beställt har jag behållit en vara av varje för mig själv. Dels för att allt är SÅ AWESOME, och dels för att testa kvalité. Det här är första gången jag har en webshop, så allt är verkligen helt nytt för mig. Det hoppas jag att ni har förståelse för. Allt jag har beställt från min leverantör är ”top rated” så att säga, och av allt jag har och haft från min webshop har ingenting gått sönder. Men man får ju inte vara dum, utan det gäller självklart att vara försiktig såklart : ) Tvätta plagg ut och in och handtvätt/30 grader. Ingen torktumlare. Man bör inte låta smyckena komma i kontakt med alltför mycket vatten för längre hållbarhet osv : )

Hur sätter du priser?
Det här är jag säker på att några av er kommer bli arga över. Många tror att när man öppnar en webshop så är det bara att beställa billiga saker från Ebay och sälja vidare utan att betala skatt, moms, tullavgift och andra dolda avgifter. Nä… Så enkelt är det inte. Jag har en leverantör, inte Ebay, som jag beställer allting ifrån. Kostaden för produkter är inte jättehög, men inte heller speciellt låg. Sen tillkommer och som sagt, tullavgift, moms och skatter. Sen kostar det att driva en webshop, kunna köra med kortbetalning, frakten kostar, och all tid jag lagt ner såklart osv. OM jag ska kunna göra detta, vilket jag hoppas att ni vill lika gärna som jag vill, så måste jag få någon krona för det också. Det är svårt att jobba gratis tyvärr : ) Jag garanterar er dock att jag har sagt så låga priser jag bara kan.

Jag har även lagt till en fraktavgift på 39:- ( till att börja med ). Förmodligen kommer jag sänka den längre fram men det är nämligen dyrare än vad man kanske tror att skicka paket. Jag måste komma igång med allt innan jag kan köra fraktfritt och olika erbjudanden. MEN, det kommer självklart komma dagar då jag kommer köra fraktfritt.  Jag är som sagt ny på detta och det kommer ta en tid innan jag kommer in i det och vet precis vad och hur jag ska göra med allting : )

Kommer det gå att beställa på postförskott?
Nej. Tyvärr inte just nu i alla fall. Kortbetalning och faktura är det som gäller!

Vad är det för leveranstid?
1-3 arbetsdagar och allting skickas i rosa fina paket med Posten.

Har du mycket Onesize?
Jag försökte låta bli, men tyvärr så fanns nästan allting jag gillade och ville beställa hem enbart i Onesize. Därför kommer jag att köra Onesize nu i början på en del artiklar, och sen försöka hitta alternativ. För självklart vill jag hellre ha fler storlekar på plaggen. Men vissa plagg kommer i andra storlekar också. Men t ex  leggingsen är det himla mycket stretch i, så dom passar nog dom flesta!

Hur lång tid tar det för en vara att komma in i lager igen när den tagit slut?
Ungefär 2-3 veckor. Tyvärr.  Ska försöka skynda på det!

Om ni har några andra frågor, så ställ dom gärna här under i en kommentar så ska jag försöka svara på dom så fort jag kan : )
För Candybykeela på instagram också, så missar ni inga nyheter!

ANNARS TAGGAR VI TILL 19.00 IKVÄLL!!!

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Såhär ska jag vara klädd i höst.. Josephine Qvist - IDEALOFSWEDEN EVENT Alexandra Nilsson - Ta mig tillbaka Alexandra Nilsson - #TBT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *