Hoop.

HALLÅ VILKEN DAG!!
Fantastisk start på webshopen, + en så himla kul dag på Dancing queen.
Jag glömde och tacka er för att ni var så himla förstående igår när det krånglade med webshopen. TACK! Och det gör mig så glad att se att det verkligen haglat in ordrar och jag kommer förmodligen spendera halva natten med att packa dom. Haha!

Vi får se hur det går med tanke på hur fruktansvärt trött jag är efter dagen på DQ. 5 timmars träning tar på krafterna. Speciellt i denna värme! Dagens höjdpunkt var lektionen i Hoop. Har aldrig ens provat det förut så det var verkligen en utmaning! Men det visade sig vara nästan lika kul som Poledance( och lika smärtsamt… haha. Ni ska se mina blåmärken på benen! ), och jag är nästan lite sugen på att börja på det också. Men en sak i taget!

Nu måste jag äta middag innan jag dyker ner i alla beställningar : )
xoxo,

hoop

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *