Camp, dag 2.

ÅÅH! Ännu en grym, men tung dag på Studio DQ. Det sista booty-passet var verkligen tungt efter en hel dag med träning och efteråt orkade jag knappt röra mig. Jag ville bara ligga kvar på golvet och sova. Helt slut! Inte konstigt kanske med tanke på att vi har tränat mellan 10-17 idag med bara en timmes lunch?! Fast det är ju så kul också, så egentligen vill man inte ens ha lunch! Bara köra på hela tiden. Hehe. Vi körde Silk och Chair idag, och det var första gången för mig på båda dom passen. Silk var riktigt tungt och mina armar var så himla trötta från gårdagen, så jag presterade väl inte jättebra där, men Chair-passet gick det bra på : )

Nu ska jag packa lite ordrar, sen slockna i soffan. Upp igen tidigt imorgon för sista dagen på Summer Pole Camp!


Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *