Tack

takcis

Här ser ni några av alla paket jag har skickat iväg idag. Beställningarna har rasat in och jag blir lika glad varje gång jag ser att någon mer beställt. Jag trodde att jag skulle få lite beställningar när jag började, men jag trodde inte att det skulle bli sånt här högt tryck.. Det mesta är ju redan slut i lager! Hade jag vetat att det skulle bli sån kaos hade jag beställt ännu mer än vad jag redan gjorde.

Brooklyn-armbanden tog slut på en halvtimme?! 
Jag har redan beställt fler sånna, så jag hoppas att dom kommer snart eftersom dom var så populära 🙂
Galaxy-leggings, camo-leggings och leopard-leggings är också påväg : )

Tack till alla er som har beställt. Jag har skickat allt idag, så förhoppningsvis har ni det i brevlådan senast tisdag.

UPD!
Hittade precis ett par extra CAMOLEGGINGS som hade gömt sig under allt annat. Det finns alltså ett par sånna kvar!
Så in och beställ dom innan dom försvinner! sluuuuuut

pa

You might also like

We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Bangs Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - DATES Paulina Danielsson - Elly Pistol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *