Sjukis.

BUUUÄÄÄÄ.
Jag har verkligen blivit riktigt dålig. Sjukt alltså. Hostig, tokvarm, ont i halsen och svettas hela tiden. Såååå drygt! Vill ju verkligen vara frisk så att jag har ork till att göra webshopen ännu grymmare och till att träna. Det får bli när jag blir frisk istället : ) Jag har i alla fall fått iväg alla beställningar som kommit in idag och jag har hämtat ut MÄNGDER med nyheter som kommer upp imorgon. Yeey!

Fast det får räcka för idag, nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på serier tills jag somnar. Det låter som en bra plan : )

köri

You might also like

Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - WANTIES Hedda Dibinger - My home in Berlin Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *