Helgen.

he

Vet ni vad jag fick av Jonas i födelsedagspresent? En överraskningshelg! Så himla fint. Jag fick inte ens veta när vi skulle åka! Men imorse frågade han mig om jag börjat packa ännu…. Då förstod jag att vi ska åka imorgon!! YEEY. Så himla mysigt. Egentligen skulle jag jobba ihelgen också, men han hade redan fixat så att jag skulle få vara ledig. HAN ÄR SÅ BRA JU.

Jag kommer ha med mig datorn, men jag kommer nog inte blogga överdrivet mycket som ni kanske förstår : )
Det kommer bli en sån himla bra helg!!

r1

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - MUSIC Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Paulina Danielsson - Du är verklig. Sandra Lindahl - Profilbehandling på Sherry Beauty Estetik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *