FRISK.

NU. ÄR. JAG. FRISK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAAAAARÅÅÅÅÅÅÅ.
Jag har inte kunnat träna på över en vecka eftersom jag har haft så himla ont i halsen. Igår kändes det bra, men för att vara på den säkra sidan så vilade jag en dag extra för att bli helt frisk. VILKEN LYCKA!!!! Klockan ställd på 06.00 och jag ska precis kila iväg till gymmet och inviga mina nya Nike Free Run. ÅÅh, vilken bra dag det här kommer bli!

work

Posted in: Keela - träning

You might also like

BYGISELA - LET'S GO: BARCELONA! BUT FIRST... Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Hedda Dibinger - my second home Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *