Tröttast i världen.

Gaah. Idag är jag verkligen zombiemegatrött. Jag hoppades att ett träningspass skulle pigga upp mig, men det blev visst tvärtom. Blev ännu mera trött istället! Om jag skulle lägga mig ner nu så skulle jag somna på en millisekund. Nu har jag i alla fall packat morgonens beställningar från Candy By Keela och tänkte försöka släpa mig från soffan och göra lite lunch. Vi får se hur det går!

keeli

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - Dagens look. Hedda Dibinger - my second home Caroline Roxy - Niyama Private Islands Maldives Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *