Att prioritera.

Jag vet att i alla fall några av er saknar tiden då jag bloggade massor om att jag byggde pärlplattor och spelade sims. För två-tre år sedan var det absolut två av mina största intressen. Och det ÄR fortfarande stora intressen, absolut. Speciellt sims! Jag saknar att spela det så himla mycket. Dock är det tyvärr så att jag inte har tid. Numera finns det saker som jag tycker är roligare och det finns saker som är viktigare – och då prioriteras det ( TYVÄRR!! Hur kul vore det inte om sims var det allra viktigaste i livet?! Oj vad jag hade spelat…! ) Bloggen är viktigare och roligare, jobbet är viktigare, webshopen är viktigare, umgås med min pojkvän och vänner är viktigare och att träna är roligare och viktigare. Så trots att jag ofta verkligen vill spela sims så prioriterar jag saker som är viktigare före 🙂 Så måste man göra ibland. Tråkigt men sant!

Alla skaffar vi flera och nya intressen ibland, men det betyder inte att vi inte gillar det vi tidigare har gjort! När jag har en helt ledig dag framöver ska jag fasiken ta och spela lite sims. Som jag längtar!

fort

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *