Vägentyr.

YO! Hur mår ni idag?! Dom flesta av er ligger och sover såhär tidigt hoppas jag 🙂 Själv är jag påväg till jobbet. Efter jobbet beger jag mig ut på vägentyr( HAR NI SETT RUGRATS? dom säger alltid vägentyr istället för äventyr. Awww!), så jag har en himla stor väska med mig. Som vanligt! Vart tor ni att jag ska ska? Den som gissar rätt få en morot eller två.

Den här tokfina nyckelringsgrejen fick jag förresten av två läsare för rätt så längesedan. HUR FIN? En panda och Hello Kitty i samma, det kan ju inte bli mer perfekt. Jag minns dock inte vad deras bloggar heter 🙁

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Alexandra Nilsson - Jag är så redo för hösten! Josephine Qvist - SÅHÄR ÄR DET Alexandra Nilsson - Veckans planer.. Josephine Qvist - UNDERBAR HELG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *