pod

Igårkväll fick jag & Caty för oss att börja med podcasts. Så vi tänkte att vi skulle göra en liten testpod igår för att se hur det blev och om det uppskattas så kommer vi nog börja köra lite längre podcasts med olika samtalsämnen : ) Här kommer en när vi bara ligger i sängen och pratar strunt!

Posted in: Keela - Podcast

You might also like

Caroline Roxy - New years Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår
  • Malle

    SNÄLLA gör flera!! Så sjukt skönt att bara lägga sig ner och blusa och lyssna på eran pod! man blir så glad!! Snälla det skulle vara jätte kul med flera sånna här 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *