Rapunzel tools.

ALLTSÅ ÄNTLIGEN ÄGER JAG EN HÅRFÖN! Jag tror aldrig att jag har gjort det förut? Jag tvättar alltid mitt hår på kvällen och låter det självtorka över natten, så jag har liksom aldrig behövt en. Dock kände jag för några veckor sedan när jag hällde ut ett vattenglas över min dator så att den dog, att en hårfön skulle kanske vara bra att ha. Inte bara till att torka håret, utan till att torka datorn också. Ehehehe. I alla fall så har ju jag en plattång från Rapunzel of Sweden som jag älskar, så det fick bli hårfön därifrån också. + en locktång! Tänkte kanske prova den imorgon. Lägger självklart upp bilder på resultatet : )

You might also like

Paulina Danielsson - Paulina Danielsson - Maddiken 17 år. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Mixin it up Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Hej och godmorgon
  • Elin

    Hej Keela!
    Vart har du köpt påslakanen som du har på de här bilderna? 😀
    Vill nämligen ha ett likadant! Skulle verkligen bli superglad om du kunde svara!
    Kram 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *