Legday.

BRA DAG IDAG JU!!!
Först ett träningspass med Johanna(JOHANNA, GÖR DIN RUMPA LIKA ONT SOM MIN?!?!?!?) Ben och rumpa blev det. Benen skakade efteråt! Sen blev det en raggardusch för jag lyckades glömma handduken( SJUKT ÄCKLIG!!! )… Sen sprang jag iväg och mötte upp Moa för ett starta-eget-företag-mötes-grej. Jag har ju redan ett företag, men jag har kommit fram till att det är mycket jag inte vet så det känns lika bra att gå på informationsmöten om det finns : ) Hoppas att inte alltför många fick lida av min illaluktighet idag. EHeeheh. Nu tänkte jag ta en liten PW, SEN blir det en efterlängtad dusch.

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)
  • c

    Åh du är så himla duktig med din träning, det skulle jag också vilja vara ! Jag är en ganska ”lat” människa men vill ändå vara i bra form, ha bra kondition osv. Men jag har liksom ingen insperation till att börja träna, jag har en crosstrainer hemma men även fast jag ser den varenda dag får jag liksom ingen kick till att hoppa upp och springa på den ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *