No superhero.

I ungefär fyra års tid nu har jag tappat mina olika iphones i snitt säker 5-6 gånger per dag(UTAN ÖVERDRIFT). En av dom tappade jag till och med ut för en betongtrappa utan att något hände. Ingen har ens fått så mycket som en liten skråma. Superhjältetelefoner helt enkelt! Jag citerar mig själv, ”MINA IPHONES ÄLSKAR MIG!! DOM GÅR ALDRIG SÖNDER OCH KLARAR VAD DOM HELST. VAD SOM HELST!!!!”

Well……. Tydligen inte att ramla ur fickan när jag cyklar himla snabbt i en nerförsbacke. CRAP CRAP CRAP.

superhjäte

You might also like

Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat Hedda Dibinger - new week Caroline Roxy - Bangs Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Äntligen sol. Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *