No superhero.

I ungefär fyra års tid nu har jag tappat mina olika iphones i snitt säker 5-6 gånger per dag(UTAN ÖVERDRIFT). En av dom tappade jag till och med ut för en betongtrappa utan att något hände. Ingen har ens fått så mycket som en liten skråma. Superhjältetelefoner helt enkelt! Jag citerar mig själv, ”MINA IPHONES ÄLSKAR MIG!! DOM GÅR ALDRIG SÖNDER OCH KLARAR VAD DOM HELST. VAD SOM HELST!!!!”

Well……. Tydligen inte att ramla ur fickan när jag cyklar himla snabbt i en nerförsbacke. CRAP CRAP CRAP.

superhjäte

You might also like

Lisa Anckarman - JOBB @ VILLA ANNA Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - Forma Vita! Josephine Qvist - FORTUNE TELLER Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *