Hudik.

Yuuhu!
Nu är jag framme i Hudiksvall. Eller jag kanske inte ens har berättat att jag skulle åka hit ihelgen förresten? Hehe. Jag är i alla fall i en kompis stuga med Jonas och Therese en bit utanför Hudik nu. Bara några mil hemifrån Ljusdal! Vi ska bara äta massa gott och har det trevligt hela helgen! Himla mysigt. Dock visste jag inte att internet skulle vara så himla segt här… Den här bilden tog typ en kvart att ladda upp! haha. Så vi får se hur mycket jag kommer kunna blogga : )

Ha en fin helg!
Xoxo,

hödik

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Josephine Qvist - HOME UPDATE Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Paulina Danielsson - Dagens look. Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *