Hey!

Mornin’!
Hur mår ni?! Jag mår himla fint. Gårdagskvällen spenderade vi med att försöka fånga kräftor i bäcken här. Det gick inte så bra! Haha. Jag är både rädd för dom och tycker synd om dom, så jag försökte mest få dom andra att inte fånga några… Hehehe. Sen spelade vi kort och snackade skit. Himla mysigt!

Idag ska jag in till Hudik och träffa min mamma en sväng som åker hit så att vi kan ta en fika : ) YEEY! Jag har inte träffat henne sedan vi var i Grekland i början av sommaren, så jag saknar henne massor.

Vad gör ni idag?
Om någon timme avslöjar jag vem dom vunnit leopardhoddien, så kika in då!

bw

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - MUSIC Caroline Roxy - CLOTHING COLLECTIONS Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *