Nike freeeeeeee run.


Untitled-1
Nu har jag haft mina första Free run-skor i ett par veckor och är helt kär! Inte nog med att dom är fantastiskt snygga, dom är lika sköna också! Av alla träningsskor jag har haft så har jag fått ont av alla par någonstans. Men inte av dom här! Jag kan köra på hur länge som helst i princip utan minsta skavsår eller ont : ) Så himla skönt! Ett av mina bästa köp, absolut.

Jag köpte mina på Stadium, men dom finns lite överallt : )
Jag kan leta upp några imorgon och göra ett tipsinlägg om ni vill!

nike1

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Paulina Danielsson - AH CLINIC Sandra Lindahl - WANTIES Paulina Danielsson - And I know it ain't pretty when our hearts get broke Sandra Lindahl - Easy breezy beautiful week

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *