Kaos.

Untitled-3

Gaah, vilken kaos det har varit dom senaste dagarna! Jag har jobbat eller packat ordrar nonstop och igår blev allt ännu mera kaos. Ordrarna haglade in och ALLT tog slut. Inte allt i webshopen, men allt runt omkring. Påsarna jag skickar allt i, klistermärkena, tejpen, papper till skrivaren.. Verkligen ALLT! Haha. Så jag ber verkligen om ursäkt till er som inte får rosa paket och till er som har adresslappen ditklistrad med markeringstejp.. Eeeeeh. Jag tog vad jag hade för att jag skulle kunna skicka dom idag. Haha! Jag har besällt nya fina rosa påsar att skicka paketen i, men dom kommer ju aldrig!!! Därför får jag gå på rosa-pås-jakt idag efter jobbet. Så bli inte besvikna när ni kanske får ett blått paket i lådan istället, för innehållet är ju fortfarande lika awesome!

Men vet ni vad?! Ni är himla dåliga på att tagga era grejer på instagram tycker jag! Om ni har köpt något, så lägg upp en bild med det på er, eller en bild på paketet osv osv. på er instagram och tagga med #Candybykeela . Skulle vilja se ju!

Här ser ni mitt nya favorithalsband från Candybykeela. SÅ SNYGGT.

IMG_9958

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *