Stop hatin’

Jag har aldrig riktigt förstått det där med näthat. Eller hat överhuvudtaget. Speciellt i bloggvärlden. Handlar det om avunsjuka? Ser man andra som ett hot eller som konkurrens? Gör man allt för att synas och höras eller är man helt enkelt bara elak?

Jag är sjukt trött på det i alla fall. Man vill inte nämna varandra för då ger man ju andra publicitet. Ingen får se bättre ut, ingen får lyckas bättre, inget få göra något roligare eller större. Istället för att bara peppa varandra och glädjas åt hur bra det går för oss alla. Istället för att bara hjälpa varandra. För sån är bloggvärlden ju. Lite galen, men fantastisk när man tänker efter. Jag känner mig otroligt glad över att få vara en del utav den, men ibland är det otroligt tufft också. Det känns inte som att någon vill se en lyckas?

Det är svårare att ha en stor blogg än en väldigt stor blogg. Dom största bloggarna känner sig hotade, och det vet jag eftersom jag har fått skit från flera av dom. Är det inte hot-mail så har jag ju blivit uthängd ett flertal gånger. Jag kan ta det, absolut, men är det verkligen nödvändigt? Sen finns det andra bloggerskor/bloggare som jag tycker väldigt bra om också, några av mina bästa vänner är ju bloggare!! T ex KBP, Annica som jag går på Poledance med tycker jag jättebra om. Min PT Ida Warg är fantastisk! Bloggerskorna som jag träffade på Blog Awards förra året var också jättetrevliga, så jag säger absolut inte att alla är otrevliga. Men så kommer dom som bara är ute efter att förstöra känns det som.

Jag vill inte hänga ut någon, jag vill bara visa hur det kan se ut bakom kulisserna. Det ni eller andra inte vet händer. Sanningen. Jag kan tänka mig att jag inte är den enda som har råkade ut för bloggerskors hat och skitsnack. Vad ska man egentligen behöva göra för att folk ska sluta hata och vara elaka egentligen? Jag är sjukt trött på att låtsas vara så himla snäll hela tiden. Och tillåta andra att bete sig dåligt. Jag är snäll, 99% av tiden, men jag accepterar inte när andra beter sig illa emot mig.

Nu var det ett tag sedan jag fick dom här mailen från Dessie, och ni ser ju bara ett av dom alla jag fick.. ( Och jag försökte såklart inte sova i hennes lägenhet, jag har ju en egen lägenhet att sova i…. ), Jag har även fått massa skit på instagram om hur ful jag är och hur konstig jag ser ut från henne. Är inte det sjukt? Vem skriver ”ni kommer få ett helvete” till någon? Och jag har aldrig träffat henne. Aldrig gjort någonting överhuvudtaget emot henne. Och ändå får jag skit? Hon är ju dessutom inte den enda storbloggerskan som skickat massa skit till mig.

Nu tänker många av er säkert, MEN DU DÅ, du är ju inte bättre själv som hänger ut henne och berättar om det. Men vet ni vad? Då får ni tycka det. Jag är SÅ LESS på alltid behöva vara en bättre människa medan andra får bete sig illa och komma undan med det. Den här gången är det värt att ta lite skit, om folk får veta hur vissa beter sig. Idag bryr jag mig inte.

Vi bloggare har chansen att göra skillnad. Vi når ut till många, och istället för att få andra att må sämre med sig själva eller att trycka ner varandra borde vi göra världen bättre. Gladare och snällare. Varför gör inte alla det?

Sen om det är är resultatet av mig som sjukt och rastlös och jag kommer ångra att jag skrev detta så fort jag har publicerat det så får det vara så. Jag kommer ändå stå för allt jag skriver, för det gör jag alltid. Jag är mig själv, alltid. Det vet ni.

Sluta hata. Unna varandra lite lycka och glädje istället! Peppa varandra till att vara bättre människor.
Men stå upp emot dom som gör er illa.

Skärmavbild 2013-08-23 kl. 15.12.56

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *