Kräftis.

Hey!
Igår var jag på kräftskiva hela eftermiddagen och kvällen hos Jonas föräldrar. Det var skoj och sjukt mycket folk! Dom dukade upp två jättelånga bord och det åts kilovis med kräftor. Jag åt massor!!(läs en halv kräfta)….Jag gillar verkligen inte kräftor.. Jag tycker mest att dom är läskiga. Jag är varken vegan eller vegetartian, men för mig känns det ändå lite småjobbigt att bryta sönder ett djurs kropp och sen suga i sig safterna och äta upp den…… Eeeeeeuw. Inte riktigt min grej helt enkelt! Hehehehehe.

Det var i alla fall kul att spendera kvällen med Therese! Och jag älskar att vi fortfarande håller ihop, trots att vi har behövt stå ut med varandra i sju år nu. Haha! Minns ni mitt inlägg jag skrev om henne på blogg.se som kom på framsidan? Det handlade om hur jag tyckte/tycker att en bästa vän ska vara. : )

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Paulina Danielsson - Julklappstips! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *